Referenties

 

25-09-2017 "Ineke"

I did it!

In de afgelopen jaren heb ik een obsessie voor voedsel, afvallen en sporten ontwikkeld. De hele dag was (en ben ik er nog) mee bezig. Het eerste zo min mogelijk en de laatste twee zoveel mogelijk. Want als ik maar fit en mager ben, dan komt de rest vanzelf. Dacht ik.

Mijn (in mijn ogen gezonde, maar) slechte en onvoldoende eten en teveel aan sporten braken me op. Mijn passie voor koken en gezond voedsel waren mijn grootste hobby maar tegelijkertijd ook mijn ergste vijand geworden.

 

Mijn stoelgang werkte niet meer naar behoren, een storing van de dikke darm die nooit meer weg zal gaan, werd mij na onderzoek in het ziekenhuis verteld. Mijn verdere leven aan de laxeermiddelen en nooit meer een mooie drol. Die kon ik ook in mijn zak steken. Of ja, eigenlijk niet dus.

 

En sporten: alles en veel en vaak, als ik er maar moe van werd. Want moe is goed. Een sport-burnout lag op de loer.

In deze zwaarste periode van mijn leven zocht ik naar een lichtpuntje. Wat ontbrak er in mijn leven? Waar word ik nu echt gelukkig van?
Hardlopen kwam voorbij gehold. Op eigen houtje weer eraan begonnen. Ik kwam min of meer toevallig een oud waterpolo-maatje tegen, Emilie Ruijssenaars. Zij is kortgeleden voor zichzelf begonnen met Trimilie coaching, voor sport en voeding. Na een kort gesprek besloten haar hulp en sportadvies in te schakelen. Ik ben weer met beide benen op de grond gezet.

 

Bij sport hoort voeding. Ik at verkeerd, o.a. vezels van de verkeerde soort. Die de darmen verstoppen. Emilie schreef een op maat gemaakt voedingsadvies, heeft mij weer aan het eten gekregen, aan het goede eten. Zij heeft mijn angst weg kunnen nemen, ik durf weer te eten. Ik leer stap voor stap een heleboel over eten. En dat ik niet bang hoef te zijn voor eten. Want van goed, normaal eten val je af. En kun je weer gewoon poepen, bleek naar een paar weken al. Ik ben al ruim 3 weken van de laxeermiddelen af en produceer langzaam weer mooie drolletjes. Bedankt ziekenhuis, voor jullie gedegen onderzoek. Jullie moesten ook maar eens bij Trimilie langs.

 

Daarnaast schrijft Emilie mijn sportschema voor spinnen, bodypump en hardloopschema met als doel een mooie wedstrijd. Minder intensief sporten met een beter resultaat. Ik ben in 7 weken klaargestoomd voor de halve marathon. In Disneyland Parijs.
In alle stilte heb ik me voorbereid op deze voor mij belangrijke dag. Slechts een paar mensen wisten dat ik de halve marathon zou lopen en niet de 10 kilometer zoals velen dachten. Bedankt voor jullie support!

 

Op het laatste moment sloeg de paniek en twijfel toch nog even toe. Kan ik dit, lukt me dit. Ik wil niet falen. Wederom heeft Emilie me met beide benen weer op de grond gezet. Het was geweldig! De organisatie, het publiek, de ambiance , het weer, alles was perfect. Mijn lijf en benen voelden goed. Mijn streeftijd van onder de 2 uur is gehaald, 1:58:18 uur.
Alle lof gaat naar Emilie maar ik heb de 21,0975 km. zelf toch echt moeten rennen!

 

Ik ben trots op mij!!!

 

12-11-2017 "Eddy"

Ik heb zeer goede ervaring gehad in het verleden met Trimilie Coaching. Absoluut een aanrader! Met als 1 drijfveer passie voor de sport!

 

24-02-2018 "Anoniem"

In mijn pubertijd (rond de 16 jaar) was er voor mij één ding duidelijk, ik wilde niet dik worden. Toen al leefde ik bijna hele dagen op maar een paar crackertjes, één dag in de week mocht ik van mezelf onbeperkt eten!!

Dat onbeperkt eet gedrag werd steeds beetje bij beetje meer en resulteerde tot elke dag vreetbuien! Ik werd zo elk jaar steeds een beetje zwaarder. Tot afgelopen jaar (2017) ik was op dat moment 22 jaar en ik woog 68 kg. Ik was er helemaal klaar mee, want wanneer stopt het met dat onbeperkt eetgedrag en met aankomen? Ik wil hiermee stoppen en natuurlijk afvallen was de conclusie, maar ik wist niet hoe.

Ik at overdag zo weinig dat ik rond 16:00 uur snaai momenten kreeg en dit resulteerde in weer dat onbeperkt eetgedrag, want het was voor mij alles of niets!!

Totdat ik bij Emilie (Trimilie Coaching) terecht kwam en ik hoorde dat ik weer "normaal" moest leren eten. Dat is gelukt!! Emilie heeft mij hierin fantastisch en professioneel begeleid. In 10 weken tijd ben ik maar liefst 10 kilo afgevallen en dit alles door "gewoon" te eten. Ik had nooit verwacht dat dit mij nog ooit zou lukken, maar dankzij Emilie haar goede manier van aanpak is het mij toch gelukt!!

Bedankt Emilie!! Je bent een Topper! ;-)

 

27-08-2018 "Janet"

Dankzij Emilie ben ik me nog bewuster van mijn eet en drinkgedrag. Ik was al jaren bezig met gezonde voeding, maar door nu specifiek te kijken naar en letten op mijn persoonlijke behoeften voel ik me fitter en energieker. Ze leert je om naar je lichaam te luisteren (qua "honger") en hier verantwoord mee om te gaan. Dank je hiervoor!